مقاله «نوروز و سال نو در ایران» همراه با دو عکس از سفره هفت سین در روزنامه سواحیلی زبان Vajira Habari تانزانیا منتشر شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به مناسبت فرا رسیدن سال نو و عید نوروز و به منظور آشنا کردن جامعه تانزانیا با فرهنگ نوروز، رایزنی فرهنگی ایران در تانزانیا اقدام به انتشار مقالهای تحت عنوان «نوروز و سال نو در ایران» در روزنامه سواحیلی زبان Vajira Habari کرده است.
این مقاله در دو صفحه کامل روزنامه همراه با دو عکس از سفره هفت سین منتشر شد. همچنین این نمایندگی با توجه به عدم وجود اطلاعاتی در مورد نوروز در بخش سواحیلی ویکی پدیا، در حال آماده سازی و ویرایش بخشهایی از این مقاله برای بارگذاری در ویکی پدیای سواحیلی است.
در این مقاله با اشاره به شروع سال نوی شمسی 1400 در ایران، از برگزاری جشنهای مخصوص نوروز در ایران و کشورهای فارسی زبان خبر داده است.
در ادامه این مقاله آمده است: شروع نوروز در اولین روز فصل بهار و بیدار شدن زمین و تجدید زمین پس از فصل سرما و پیروزی نور در برابر تاریکی است.
در این مقاله از ترکیب نوروز با فرهنگ اسلامی پس از حمله ورود اسلام به ایران اشاره کرده و قرآن را یکی از اجزای سفره هفت سین عید نوروز اعلام کرده و در دقایق ابتدایی ورود به سال جدید مردم با خواندن قرآن سال را آغاز میکنند.
انتهای پیام/ص